tiistai 16. helmikuuta 2010

LASKIAISTIISTAITA KAIKILLE!

LASKIAISTIISTAITA !!!!

Olen kyllästynyt rouskuttelemaan pillereitä ja pillereitä,postiluukku välillä pursuaa tai sähköposti että tilaa vain postikulujen hinnalla,sitä ja tätä pilleriä ja sitten vähän tota pilleriä.OLen totuttanut nyt itseni aamupuuroon,haluan sellaista mitä voisi vaikka siihen
lisätä tai jugurttiin tms....
Sekä terveys tai kauneuslehdet kirjoittavat tästä Super-marjasta joka on Kiinalaisille ihan tutu marja ja meille vasta uutuus jaa että mikä???


GOJI-MARJA (3.50e/100g Punnitse ja Säästä -kaupassa.

Goji-marjaa pidetään maailman ravinnerikkaimpana hedelmänä. Tämä “himalajan ihmemarja” soveltuu yleisesti kaikille veriryhmille ja kehotyypeille ja sillä saattaa olla jopa lääkinnällisiä ominaisuuksia (
Goji-marja sisältää 22 kivennäisainetta ja 18 aminohappoa. Kyseinen supermarja sisältää kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa, ja sen painosta huikeat 10-14% on proteiinia. Goji-marjan sesquiterpenoidit stimuloivat käpyrauhasta ja aivolisäkettä tuottamaan lisää kasvuhormonia ja goji-marja onkin tiedettävästi ainut kasvi luonnossa, joka lisää luontaista kasvuhormonin tuotantoamme. Goji sisältää myös paljon L-glutamiinia ja L-arginiinia, jotka toimivat yhdessä ja tukevat kasvuhormonin tuotantoa. Kasvuhormoni vaikuttaa kaikkien muiden kehomme hormonien toimintaan. 70 vuotias kehittää 1/10 siitä määrästä kasvuhormonia, mitä 20-vuotias kehittää. Tämä onkin varmasti yksi tekijä, miksi goji-marjalla on perinteisesti niin vahva yhteys nuoruuteen ja pitkäikäisyyteen.

Suositeltava päivittäinen käyttömäärä kuivatuille goji-marjoille on kourallinen (15-45g).
ja täältä lisäää aiheesta tarkemmin http://www.superfoodit.com/goji.html


INKA MARJA
on toinen mitä minulle suositeltiin ,kun kyselin edellistä marjaa.
Se on maultaan kivan kirpeä .....oikea proteiinipommi - se sisältää jopa 16% proteiinia, joka on erittäin paljon marjalle tai hedelmälle! Esim. Goji-marja, joka on yksi maailman ravintorikkaimmista ruoka-aineista, sisältää n. 13% proteiinia.
myös bioflavonoideja, pektiiniä, fosforia, A-, C-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia
Inkamarja on ehkäpä tunnetummalta nimeltään ananaskirsikka.

RAAKA KAAKAO
on kanssa nyt kovin esillä ja MACA

Raakakaakao.....///
"Jumalten ruoka"
"Sydämen veri"
"Musta kulta
Raaka kaakao on yksi maailman ravinnerikkaimmista ja kompleksisimmista ruoka-aineista. Kaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja huikeat 10% kaakaon painosta on antioksidantteja.
Huom! Moni joka uskoo olevansa allerginen kaakaolle, on yleensä allerginen suklaan sisältämille täyteaineille (esim. maitojauheelle). Useat ihmisistä ovat myös allergisia kuumennetuille kaakaotuotteille, mutteivät raa’alle kaakaolle.

Katso lisää....http://www.superfoodit.com/kaakao.html
Sekä MACA http://www.superfoodit.com/maca.html

Sillä jotainhan tarttee tehrä ja pillerit ei minua yhtään innosta :(

Tänään sitten kävin Arvo Ylppö säätiön tutkimusjutussa.Täytyy sanoa että olipahan tuo reissu
ja sainpahan silmilleni lukuja sitten kerrakseen.Verenpaineet *Gulps*
ON tarkkaa pituutta ja HUH HUH ...Painoa.Sitten tuli annettua useampi putkilo tuota verta oli ihan mukavaa ,kun eivät huoli minua tuon sydän juttuni (Pitkä Qt-aika) takia verenluovuttajaksi :( Olisin mielelläni luovutanut kun sitä on siellä pienemmässä ryhmässä ....mutta ei niin ei!
Sen jälkeen pientä kuvallista ja sanallista testiä ja kaffettia ,voitaleipää ja kotio :D
Poikani syntyessä pääsimme tälläiseen ryhmään ja nyt pojan ollessa kesällä 25v saimme kutsun molemmat.Tutkivat varhaislapsuuden kasvu ja kehityksen tärkeää merkitystä aikuisiän
terveyden kannalta....jne.
Että jotain hyvää tullut edes tänään tehtyä!!

Mutta.....täytyy sanoa että voi elämän kevät ja hiipivä kurjuus:(
miksi ei sellaisia geenejä että eipä tunnu eikä näy missään mutta ...kissan pissat!
Nyt tarvitsisi löytää kadonnut motivaatio tai innostus tai potku persiille....tai miksi sitä
nyt sitten ikänä sanookaan.....
Olen laihduttanut yli 20v sitten 25kg.ja 14v sitten 15kg...Tiedän että kun sitä lähtee puuhastamaan,se onnistuu..Mutta ??? tiedän PV:n(painonvartijat sitä olen käyttänyt)mutta
en haluaisi laskea pisteitä vaan syödä oikein ja siinä olen pikkuhiljaa onnistunut...Mutta Liikkuminen!! Mitä helekuttia se on :(
Syön mutta en liiku että kuluttaisin sen mitä syön ,...Ei ole sitä hyvää ystävää jota voisi ulkoiluttaa tai joka tulisi eikä antaisi selittää..veisi ulosmukanaan...ennenkuin taas siitä itse innostuu senkin tiedän...Tiedänkö liikaa no en.mutta Personal trainer...juu kun voitan lotossa niin hankin varmasti sellaisen.
Ei Ei vaan..mutta jonain aamuna minä avaan oven ja menen askeleen toisena aamuna toisen askeleen,jos vaikka ottaisin yhden luontokuvan jokapäivä,laittaisin tänne blogiin kun olen ollut ulkona.Juu saisihan sitä netistä kuvia ja jne..kopsattua.Mitä sitä itseään pissittämään!!!!

TYkkäsin dementtiahiihdosta....

ehkä siihen vielä päädyn ,mutta nyt en tiedä miten tuo välilevyn pullistumani siitä tykkää ......kun ei se tykkää kassien kantamisesta...eikä muuten kamalasti paljon viittomisesta...Eilen Roihuvuori-päivänä kun äidllä olin niin toista tuntia kun olin siellä ja viittoilin...niin käsiä särki sitten julmetusti...Sitä vaan ei voi välttäää..Se on Pakko!

Täällä minä märehdin Kehonkoostumus analyysilappuani,en kovin suruissani vaan lähinnä harmissani ehkä...Hattuuntuneena omasta saamattomuudesta.
Mieskään ei nyt ihan paras tsemppari ole...kun tykkää olla laiskanpuoleinen myös hän.Lähtee kun pyytää..mutta mutta pyytää...Mitä se on????

EHkä minä jonain päivänä tuuletan kun olen aloittanut.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti