torstai 7. tammikuuta 2010

Löysin Vuoden 2008 Blogia arkistosta

TÄYTYYHÄN SE TÄNNE LAITTAA KUN LÖYSIN VAHINGOSSA
25. toukokuuta 2008 18:41

tarinani epämääräisen.jostakin se on aloitettava jos ei muuta voi..
Painonpudotusta ja herbalifeä.....kun ei pisteily ota onnistuakseen.
Kokeilen koska olen utelias ja omalla tavallaan laiska,skarppaamaan
täysin itse.Ja se mikä ei sovi toiselle voi sopia minulle tai jotain....udetikrun Ajatuksia

25. toukokuuta 2008 18:51

Joopa joo tänään aloitettu kuukauden suhde herbalifeen...saas nähdä mitä siitä tulee
muuta kuin sanomista...
Kissat jo pakkaamassa kamoja reppuun kaasunaamarit naamassa ....*saanko kysyä miksi?*
ensimmäinen päivä alkanut suht loistavasti minun mielestä..apuja saa kun sitä kyselee mutta
senhän näkee sitten joskus kuukauden päästä...
mutta katsotaan..palaan taas astialle kun pitää mennä katsomaan
american idolsia ..vaikka perhana metron kannessa oli perjantaina kuka voittaa...suosikkini tietysti...katson kaikki mitä tulee..siinäpä vasta voittaja.....
chris daughtry on suosikki muutamalta vuodelta ....
heips
Mistä alkaisin??


Juu,Juhannus tuli ja meni
23. kesäkuuta 2008 23:08

Kummasti tuo aika hurisee eteenpäin ,kun juuri huomaat kuukauden alkavan tai loppuvan ,Mennään seuraavassa jo tuhatta ja sataa.
Herbalifeä on kokeiltu kohta tulee kuukausi umpeen,nyt tuntuu että ei perhana mitään tapahdu.Tiukkana ei jaksaisi olla.Mutta vielä pitäisi saada kiluja pois ja muutama tuli takaisin kun seilailtiin tuollaisella isommalla paatilla tuon peikkopojan kanssa.
Olihan sitä ennen risteilyä lähtenyt kokonaiset 6kg mutta pari tuli vauhdilla takaisin sillai laivalla keinuen etten sanoisi...Peruna ja mustaherukkasilli mikä järkyttävän ihana yhdistelmä .NAM!
Ihan jäi maistamatta lämpimät ruuat no likka ja peikkpoika tutkivat sitäkin aluetta hieman huonolla menestyksellä.
Risteily oli juhannuksen tienoolle ajoitettuna aivan hyvä idea ja kun saimme itsemme vielä paatista oikein astumaan sveamamman maaperälle,johan me olimme ylpeitä itsestämme.
Kunhan siellä jaloittelimme ja mietimme että pitäisikö kaupunkiloma viikonloppupaketti operaatiota aloittaa oikein tukholmasta.No se jää tuonne jonnekkin takaraivoon muhisemaan.Laivalta vaan ei kannattanut kamalasti mitään ostaa.Hintatietoinen täytyy olla sielläkin.

Tallinna kutsuu meitä tietysti ,aloitamme ensimmäisen lomareissun näin tällä viikolla jo ja sitten seuraavalla viikolla jne.jne...
Pitäähän sitä talven viinivarasto saada hyvin täyteen,jos sitä ruuan kanssa haluaisi herkutella oikein viinilasillisella.Yllätyksekseni huomasin pitäväni Portviinin mausta,se on mukava tömsäys illan päätteeksi.Mutta pitääkö diettini siitä ..no ei!!!
Mutta minä tässä nyt luovin jossain ihmeellissessä välimaastossa...ja HL tytsällekkin pitäisi laittaa skraporttia että painoa plussattu,ja jumissa ollaan.....
No tarvii sitä jumittaa välillä että pääsee jossain vaiheessa etiäpäin...luulisin.
Tai tämä on täysin itsensä pissittämistä oikein kultakirjaimin,että aikuinen akka viitsiikin moiseen ruveta..
no jos menis maate niin vois aamulla herätä ihmettelelmään Lomansa toista päivää ja mitä säätä meille tarjoillaan.Tänään on sadellut siinä on jotain positiivista jos sitä pitäisi etsiä....noh...eipä pölise :)
****Hymyile ventovieraalle,katso miten käy****
Herbalife ja minä

24. kesäkuuta 2008 22:06

Siis heti aamusta se alkaa,kun olisi tällä viikolla ollut sellainen aamu että ei olisi tarvinnut herätystä ei omaa eikä ulkopuolista niin mitä tapahtuu...Remonttityypit alkaa kolistelun ja hörinän ja surinan ja lasin kilinät ja kolinat :(
Miksi Miksi Miksi???? No tuleepa sitten jossain vaiheessa upea parveke...(tuleehan tulee) uudet upeat ikkunat (tuleehan tulee....?)
Meillä täällä on jo aikaa sitten aloitettu tuo ikkunalasit vanhat mäkeen uudet tilalle (jotain positiivista jos haluaa hakea niin hmm...ei tartte pestä ikkunoita ...jeeee!!!)
Parvekkeenkin laittavat lasituksineen päivineen ja jonain kauniina päivänä ennenkuin vuosi päättyy meillä on tämä kaikki (ainakin toivon niin..)
Parveke piti tietysti siivota miten sinne kerääntyykin sellaista tavaraa että *Vihellystä*
Sitten ajattelin tästä raivauksesta että otanpa vaatekappi(Sekä huone siis vaatehuone)projektin
että sellaiset vaatteet jotka vaan kulkee mukana niin eikun säkkiin ja pelastusarmeijalle +astiat .Mitä perhana niitä pitää tuolla hyllyjä täyttämässä tms....
Kylläpäs helpotti...jatkan taas heippa!
Pitääpä jatkaa kun tässä kotosalla koneen äärellä aikaansa tappaa,kun ei viitsi kokopäivää olla
vaakatasossa...Tylsää tälläiset sadesäät,ymmärrän sellaisessa kohtuu käytössä mutta kohtuuttomassa käytössä en ymmärrä...
Maha särkee,,sitä on tässä ollut jo jonkin aikaa matkan varrella,siihen ei sitten millään tykästy ei...
luulisi tähän ikään mennessä tottuvan siihen että vetää ja viiltää ja lykkää alavatsan seutuvilla mutta pihlajanmarjat..ei sitten toimi.eikä totu!
Enkä mielestäni ole syönyt mitään sellaista mikä aiheuttaisi näitä mahasärkyjä..
Pahinhan minulla on tämä hiiva-sokeri-vehnäjauho..Niin johan mahan saa turpoamaan ja vielä voisi
luulla että olisi viimeisillään ,peikkopoika on tehnyt tuossa aiemmin kevällä sekä viimesyksynä kovasti diiliä espoon biokaasuvoimalan kanssa...mutta sitten rupesi vaivat selviämään ,ja se diili sitten rupesi hiipumaan...
Yllättävää oli nämä vihannekset ja hedelmät / Kurkku,maissi,paprika,pavut,herneet,kaalit,sienet,sipuli...vesimelooni,omena,rypäleet jne
Niitä kun välttää niin masukin pysy rauhallisena uskokaa tai älkää...
No nythän tämä on tätä herbalifeä ja protsku voittoista ruokailua,täytyy katsoa jos tässä tän satskin käyttää loppuun ja sitten pitää luovaa paussia....*miettii hän*
JOtkut epäilevät tätä ja jotkut kehuvat eli tämä menee siinä välimaastossa minun ajatukseni.
PV-llä en jaksa laskea pisteitä.jonkun aikaa se menee mutta sitten rupee tökkimään,haluan sellaisen dietin missä kaikki on selkeesti että tota ja tota..noita sitten ei oteta lainkaan.Sellainen tuntuu toimivan tällä hetkellä..Painonkin olen 96kg saanut tähän aamuseen 89 ja jotain eli onhan se tyhjää parempi.
ruattin risteily kun olisi jäänyt väliin ,niin olisi enemmän miinustettavaa,mutta siellä oli ihan mukavaa
ja sitä ihanaa silliä..Ajattelin kokeilla ja tehdä sitä itse vaikka jossain kaupassa odottelee mustaherukkasilli purkki valmiina ,mutta en ole edes etsinyt ,tarttis kurkata kun käy kaupoissa siis kun muistaa...
Tänään löydettiin meidän kesäsuosikkiVOITA!!! mikä on sikahyvää uusien perunoiden kanssa.
Siis voita ja Maldonsuolaa sekotettuna....Ja söpön muovikupolin sisällä....president sarjan voita...


Sitä mökille mukaan tuumaa hän! kyllä minä siellä punkaharjun maisemissa muutaman kerran sitä
varmasti tulen maistamaan.....
Taas menen...ehkä tulen vielä tänään......
Mä tulin takasin......

Usko tai älä mutta sitä sataa sitten vielä ....vois olla sellainen EU-tirektiivipykälätoimisto...ja puhelinlinja ...ei ei...ei kukaan vastais kyllä puhelimeen..ja jos olis joku toimitso..niin siellä olis
vaan nättejä tyttöjä ja ne muka olis tekevinään jotain ja ihmiset vaan jonottas ja jonottas...ei hyvä....
Se vois olla tällänen nettisivusto ,missä olis palauteosio ja siihen sais kirjuuttaa mitä mieltä painaa,mikä pitäisi säätää uudestaan taikka poistaa kokonaan,tai ihan uusia säädöksiä tehdä.
Mä olisin aika hyvä kehittelemään niitä,uskoisin...Hmm..
Voisin sitten palauteosioon laittaa että kyllähän suomenkesä on yleensä kostea mutta sillä on ollut ennen toisenlainen merkitys...Niinkun tällänen nestetankkaus-tyyppinen juttu.
JOidenkin juomassa on rosentteja ja joillakin ei sitten millään ,niin sellaisen kesäkosteuden minä kyllä kummasti ymmärrän.Mutta tämän päivän ja eilisen sää...niin eiköhän mene jo pikkasen liiottelun puolelle..
Vaikka nestetankkaus,se on hyvä asia....Kun nyt alkaa sitten tämä syys-talviviinien kaappiin tankkaus...Viinit menee mutta muut näyttää jäävän kaappiin lojumaan jouten,joskus sitä ihminen ihastuu johonkin ja minä joka useahkoja vuosia sitten en voinut kuvitella juovani punaviiniä ,mutta kenenkäs ansioksi se lasketaan että minä juon sitä??? Juu.-.Peikkopoikahan se on ollut asialla :)
Aluksi katselin vaan tai ainahan olen katsonut vaaka-ihmisenä kauniita pulloja,mutta sitten peikkis opetti että kahtoppa että siinä lukisi keskitäyteläinen (vähän niinkun minä keskiikäinen ...sillai) joo niin ,.minähän niitä tutkimaan .Onhan meillä hinta skaalakin juu...ei mitenkään mennä yli 6€ ja alle sen saa hyviä viinejä,sellaisia mitä me juodaan :) Ja kun olin muutaman punaviinin ja valkkarinkin löytänyt edulliseen hintaan ...Mitä meni tekemään alko??? HAH! Nostivat hintoja...kappas yli euron nousu??? tai valkkariin melkein 2 € korotus...Huimaa touhua.
Pitäskö perustaa oma viinitila?? Se olis kans kiva....kunhan sitä voittas lotossa,paitsi että siitä tuli sellainen ei julkinen muuten kuin tutuille (onneksi niitä on vähän..)
*nauraa*
Taidan mennä keittämään kahvia itselleni ja peikkopojalle.Saas nähdä eksynkö tänne vai olenko
king.com sivustolla pelaamassa pyramiidia..se on sillai niinkun mun suasikkipeli..vaikka en ole mikään tollasten pelien pitkäaikanen pelaaja..mä olen vasta ihan vähän aikaa sitten hörätäny tollasiin...

Niin sitä kahvia....Juu mä menen :)
kerta kiellon päälle,ennekuin päivä päättyy..

piti sitä vielä tänne piipahtaa ...sitä on muka niin innoissaan,kuin kakara joka on saanut
jälleen uusen lelun eikä malta päästää siitä irti.heh..
Meillä tuossa naapurissa asustaa minun kaksi suosikki poikaani.Ne sitten vasta ihanan söpöjä ovat vaikka isokokoisia ,(meikäläisellä kun on pikkunen kammo isoja koiria kohtaan ,mutta sitten on näitä namupalasia) .Joissakin koirissa on sellainen henki/katse/ eikun meitin kemiat kohtaa,niin se täytyy olla ne ymmärtää mua ja mä niitä.
No meillähän on kaksi kissaa vanharouva joka tyylikkäänä olla nautiskelee,laskettiin että ikä on arvioltaan 10 vee ja neiti sitten taas tämä Laku niin 4v tyttelis,joka on hyvin oma päinen ja silti vielä kiellon päälle omapäinen.
No tytöt meillä tietää koska pojat on oven takana...tänään meillä oli laku sitten ovella niin että katsoi
oven kahvaa ...tyyliin jos hyppäisin tohon avautuukohan tuo ovi ja tapaan pojat....
Ei tehnyt niin vaan katseli minua...pliis avaa mulle toi ovi niin mä meen kattoo mitä ne poijaat oikeen ovat....pliis....Mutkun mä haluun...oli katse :)

vanha rouvahan on katse kontaktia ottanut jo poikiin....Niin naapurissa meillä on sellainen mukava pariskunta ,nuoria kuin mitkä,mutta ihania.Taisin antaa tämän blogin tiedotkin niin ollaan oikeen puhe ja viestintä väleissä.Sehän on aika harvinaista kerrostalossa tai me ollaan oltu sellasissa että hyvä kun päivää sanotaan,äkkiä luikitaan oven raosta sisään..Mutta me ei tajuta luikkia ,sitten
siinä vierähtää tovi kun innostutaan...tai eihän me innostuta me vaan jutellaan niitä näitä....(uskokoon ken tahtoo..hehehhe)
Niin tämä pariskunta tuli sitten meille pakkoruokintaan a´la sushi,hauskaahan siinä piisasi..mutta tämä meitin vanha rouva/arkaliini... ihastui sitten molempiin että ei ollut mitään tietoa arkailusta,varsinkin mies vaikutti aivan ihanaisen Jumalaiselta....*naurua*
ei sitä koskaan ymmärrä kissarouvan aatoksia..
Mutta on ne kissat hauskoja eläimiä..ei sille mitään voi...Ja pakko tyytyä meinaan tälläisiin kotikissoihin koska....*huokaus* tiikeri voisi olla pahempi juttu eikä meikäläinen taitas saada lupaa moiseen...olis sellainen vaan ihana.....
Tiikerin kanssa tassutella pihamaalla ....hih.....mamman pikku kisu..hihi....no joo se voisi olla
muuten kukkarolle kallista lystiä,ja joutuis muuttamaan varmaan ulkomaille.
no haudataan se ajatus....Jaaha tässä soffalla istuessa,vanha rouva on tyypillisessä asennossaan ja paikalla...sohvan nojalla..tyyliin -Mulla on tosi tylsää täällä!!!!!
Kauniita unia ja hauskoja kuvia voi tilata nukkumatilta esim.En muuten tiedä keneltä pitäisi tilata noita .....painajaisia,vai onkohan siinä joku bonus juttu...tai tasoitusta hyvän ja pahan välillä...
hmm.....ai niin öitä öitä.....27. kesäkuuta 2008 22:47

niin sitä taas on päiviä mennyt ja yksi loma viikko tapettu :(
voi miten surullista mutta on tässä jotain puuhastettukkin ,tallinnassa tosiaan käytiin pitää tätä meitin viinivarastoa täydentää kun tulee ne ihanat syysillat,vesisateet,myrskyt...Harmi kun ei niitä pääse parvekkeelle ihailemaan...mutta enköhän minä sen kestä,tai ainakin toivon jo peikkopojan puolesta että pysyn rauhallisena ,tai sitten pitää lääkeannostusta nostaa.
No tallinna sitten kutsuu meitä jo keskiviikkona,olemme menossa samahkolla porukalla
paitsi tämä neiti maalivahti hän lähtee myös jos sieltä löytyisi ihania vaatteita .....no ne on ainakin siellä halvempia kunhan kiertää useamman paikan hinta ero voi olla 100-200kruunua joka on kumminkin rahhoo...
Viiniä sitten tuotiin tallinnasta muutama pullo,tässä rupeaa olemaan pian sellainen onkelma
jos meinaamme tuoda lisää että mihinkä hemmettiin sitä tunkee nämä juotavat mitä sitten synkkinä syysiltoina juodaan..höh!! Onneksi mittailin siihen malliin hyllyn välejä että sain tiivistettyä että sain kolme kunnon hyllyä 2,5 tilalle :) oompas vähän niinkus taitava.
Mutta sellaiset kunnon hyllyt olis niinkun poikaa,sitten vois vanhat hyllyt levittää tonne ns.kirjastohuoneeseen joka tulee joskus olemaan keijuaiheinen.
Niin ja se on myös tämän neiti maalivahdin sijoituskolo-oleskelutila-nettipesä jne..jne...
Silloin kun hän on luonamme ...Koska toinen huoneemme joka on tietsika huone on tälläinen keskeneräinen lohikäärmeshuone,mutta kun tämä ikkunaremppa tuli niin emme ole sitten puuhastaneet siihen sen kummosempia,odotamme että ne tekevät ja poistuvat että pääsemme olemaan luovia..(niin ainakin toivon ja luulen...)
Sitten kun remppa ulkopuolella on ohi,laitamme myös
makkarin johon on muuten verhot ostettu ja
taulu katsastettu ikeasta...se on ihanan näköinen taulu...minusta..ei siitä muuta voi sanoa kuin kaunis'voisin kuvitella
aamulla varhain tepastelevani tuolla tiellä jonnekkin
eteenpäin talsiessa jonnekkin kauas kauas...
Tuo kuva on passeli kuvatus siihen kun unien kummallisesta
maailmasta hypähtää aamuun ....
Nyt sitten siihen vaan tapetit tarttis löytää...ei se ole paljosta kiinni
ei me kait itse sitä tapettia laiteta vaikka saattaisi tuokin meiltä kyllä onnistua ollaan me sellainen parivaljakko tuon peikkopojan kanssa välillä,mutta kun laiskuus on myös mukava juttu....*virnistys*

Meillä kissat on epäilevän oloisia kokoajan,kolahdus tai vastaava niin menevät kuin uudenvuoden raketin vaudilla ties minne ja kun ei ole olohuoneessa mattoa,kiva katsella kun vetävät sutien läpi olohuoneen....heh...*että vahingon ilo on kiva jos kohteena on joku muu kuin itse...*
eilisen päivän kissat ovatkin olleet tärinöissä kiitos ikkunarempan..
Mutta meillä on tosiaan kauniit ikkunapokat ,valkoiset ihanan vaaleat ,kyllä tumman voittaa..Niin ja täytys ottaa kuva mitenkä valkoset pokat on koska kauankohan kestää että ne on tummat???''heheh''

Keskustaankin päästiin ja käytiin rande vous tai jotain sinne päin Forumissa syömässä ja
yllättävän mukavaa palvelua,siis oli ihminen joka halusi tehdä töitä...Palvella asiakkaita siis,
se ei nyt ihan aina joka paikassa onnistu.
Joskus jossain on ollut tyttösiä tiskin takana seurustelemassa toistensa kanssa.
ja unohtaneet mistä heille palkka maksetaan.Vaikka ei sen puoleen minusta tuntuu
että nämä nykynuoret tahtovat vaan sitä palkkaa menetetystä vapaaajasta ,eivätkä kovin
tekisi mitään työtä,saatika niinkuin raskasta fyysistä työtä...ehei....kun esim.Keittiön lattiakaivon siivoominen tuntuu olevan lähinnä maailmanlopun paikkoja...Hemmetti kun en sitten tahdo ymmärtää moista..Työ kun työ,jos haluaa jotain parempaa tai hienompaa tai helpompaa...
sitten tarvii hankkia koulutusta,tai jotain muuta....hah!!!

näin keittiöalan ihmisenä monesti katson miltä näyttää,miten löytyy palvelumieltä??
ruuat on tietysti myös tärkeää,ja palautetta sitä pitää minusta muistaa antaa oli se hyvää
taikka huonoa.Mistä sitä muuten voi tietää`?? Onko onnistuttu vai ei??
Minä sitä olen tässä viimeaikoina kylvännyt sitä palautetta,rakentavaa ja positiivista...Rosson citykäytyävän yhtä tyttöä kun kehuin niin se oli otettu oikein palaverissa esille,mutta siinä paikassa on muutaman kerran oltu että anteeksi että olemme tässä mutta saisimmekohan tilata tänään?? Yrmeän näköiset /työhönsä kyllästyneet tarjoilijat ovat muuten vihoviimeisiä kanssa..pistäisivät vaikka sitten siivoamaan varastoja....Heh..sitäköhän varten minä olen aina varastoja siivoamassa.....

pläräsin tässä erillaisia kanavia,joskus raivostuttaa kun ei mistään tule mitään ja sitten on päiviä kun toivoisi että telkkareita löytyisi vaikka tusina....heh.Miami Ink.on kiva sarja..tatskat on ihania,olen suunnittelemassa juuri kolmatta tatuointia tietysti mammatikrulla tarvii kakarat
olla mukana matkassa.Katsotaan saanko sen ensi kuun lopulla vai meneekö :( lokakuulle....se on kyllä tosi kaukana :((
Nyt menee avalla,kaksi nuorta jotka haluaa kauneusleikkaukseen...tyttö joka on parikymppinen ja haluaa isot tissit ja rasvaimun!!!! hei haloo????? Tyttö oli sievä söpö suorastaan eikä kropassa ollut mitään vikaa,ei voinut katsoa itseään peilistä..entä 21v poika joka on käyttänyt 16veestä
meikkivoidetta....Jesssus Maaria sanon vaan!!!
Sellaiset jotka ei tarvii moisia ,tinkaavat että pitää saada sitä pois ja tätä lisää...:!!!! ja ovat lihavia vaikka ovat normaali tai alipainoisia...Jessus että se saa raivostumaan !!!!Turhamaisuutta huipussaan!
Itse tässä keikkuu taas painon kanssa hämärän rajamailla.Mutta se tiedetään sen kanssa pitää elää että on välillä saamarin vaikeaa,pah!
Näin lomalla on näköjään vaikeaa ,kuukausi on mennyt ja painoa lähtenyt mitä sitä sanos nelisen kiloa ,mutta tarviis toisen mokoman.
Katsotaan miten akan käy kun kesää mennään eteenpäin...pah...
väsyttää jos sitä sais ja saakin huomenna aamulla nukkua vähän pidempään kuin tänä aamuna
kun klo 7 pojat aloittaa remonttimekkaloinnin,se on vaan kestettävä....

Kohta sitä pääsee punkaharjulle mökkeilemään ja laulelemaan (kaikki ei siitä muuten pidä ,siitä että laulan juu ei minulla kaunis lauluääni ole...Minut jätetään jonnekkin honkain keskelle laulelemaan ....honkia humisee...jne..Mutta peikkopoika pelkää että tämäkin lysti tulee kalliksi että se joutuu minut hakemaan poliisilaitokselta.
Koska kaikki mahdolliset eläimet punkaharjun metsästä ovat soittaneet poliisit pelastamaan heitä kamalalta laulajalta...hehhehe.....
Murinaa heti aamusta,lisäyksiä illasta


28. kesäkuuta 2008 12:54

Kamalinta myös aamuherätyksessä tai oikeastaan heräämisessä on se että käsi on kuin M&M namutyyppien kädet taikka mikkihiiren ...tai että joku olisi nukkuessani laittanut minulle nyrkkeilyhanskat käteen.
Vähänks on kiva fiilis herätä moiseen ..enpäs pidäkkään siitä ollenkaan...Sitten kättä särkee kun se rupeaa kutistumaan normaalikokoiseksi siitä meloonikädestä...
Näin vanhenmiten sitä on tullut kaikenlaisia kummia vaivoja,no vanhuus ei tule yksin se tulee 16 muun kummallisen nimisen kaverin kanssa ja ne käyttäytyy kuin ne olis tuntenut sut koko iän..tuleevat kuin kotiinsa....
Jessus mä en oikeesti ymmärrä..mutta lääkäri aikoinaan lohdutti kun valitin että 40v kun täytti niin johan sitä
vaivojen kirjoa on ollut että voisi pian romaanin kirjoittaa siitä..Niin se lääkäri juu että kun 40v aamuna herää ja ei kolota eikä särje mistään on kuallu...jopa tuo sitten tosiaan lohduttaa ja vielä lekurin suusta sanottuna..*Apua*
On mulla ollut niin hauskoja lääkäreitä tässä matkan varrella että nimikin on minulla muutettu vaikka miksikä..Harmittaa että ei ole tullu säästettyä niitä kaikkia jos vaikka olisi halunnut tässä sukunimeä tai etunimeä vaihtaa...*nauraa*
Ja muutaman lääkärin kommentti mustaa valkoisella on että on kireä persus...(se on mukavaa ..voi kaivaa aina lappusen esille ja näyttää..jos muistaa minne sen on yleensä laittanut??!!!)
Eräs lääkäri on myös tuumannut että en ole hullu ....(minusta se on aika herttasta lääkäriltä vielä mieslääkäriltä sanoa potilaalle joka ei edes kysynyt että olenko hullu..mutta lääkäri vaan tuumaa te ei olla hullu...)
Kaikki ihanat asiat pitäisi muistaa kun joku huutaa että sähän oot hullu....sori sä olet nyt erehtyny kun ihan intialaista syntyperää oleva lääkärikin tietää että en ole......(se on varmaan niitä skarmoja tai muita..bollywoodi juttuja mitä ei ihan aina ymmärrä,enkä oikeesti tiedä haluaisinko ymmärtää sellaista..)
Menen taas ...verhoja on muuten saatu vedeltyä ikkunan eteen,onneksi ei ole ikkunat liian lähellä tuolla piha puolella ettei menis ilmaisesittelyksi...voisi jopa rahastaa..Mutta ei tällä vartalolla ja naamataululla tarttis varmaan maksaa että kattoisivat,mutta onneksi en halua että katsotaan...taitaisivat maastoutua piiloon turvallisesti...*heh*

Tatuointi projekti on saatu sitten käyntiin...nyt odottelen kuumeisena koska pääden tikattavaksi :))
Minä vaan jotenkin pidän tatskoista ja sitten jos niihin on vielä jonkun asteinen tarina liitettynä että miksi olet nakannut kuvan jossa on ties..mitä?? Jos siihen on perustelu/tarina tai vastaavaa...sehän on sitten upea....
pidänpä paussia ja valmistaudun lapseni juhliin sitten ensi kuussa onkin kahden "leijonaisen" kakarani synttärit...
Ovat muuten tyypillisiä leijonia :)))
Palataan mutta ei palella

Lauantai ja vanhin likka se menee sitten täyttämään vuosia..
Tarttee siellä varmaan29. kesäkuuta 2008 8:59

ja BBCfoodilta tulee minun ikioma (on se muuten peikkopojankin suosikki..hih) Lempiohjelmani :)

Hairy Bikers ride again ;) että on yhtä hyvä kuin herrojen ensimmäinen sarja.Ettäs miehet puhuu mukavalla aksentilla ,sitä kuuntelee ja kuuntelee vaikka ohjelman on nähnyt jo muutaman (kröhm melkein kymmenen kertaa etten sanoisi...
Toinen herroista on sitten 99% makuuni ja että onkin kiva aksentti (tykkäisköhän naapurin rouva..taitais sekin tykätä..,mutta se vaatii tuon bbc foodin...)(Mutta minähän voisin selvittää
mutta eikun nauhottasin dvd:lle ja antaisin synttärilahjaksi...hän voisi ilmottaa syntymäpäivän
näin mukavalle naapurille...hihih)
Eikä poijaat ole mitään mikki hiiri tyyppejä vaan ihan Miehiä :) partaa ja hiuksia vaikka partahan on tärkeää ja hiuksia saa olla vähän,paljon,tai ei yhtään kaikki käy siinä mielessä ..hih...'

Tänään tulee minun oma pikku apinaiseni(siis neiti maalivahti joka täyttää leijonana kohta 13veee) Kaikki kakarani ovat syntyneet kesällä kesäkuunloppua/heinäkuun loppupuolta...hmm..
mitäs se sitten tarkottaa....olisko että ne on tehty lokakuun hujakoilla..se on ollut se pakollinen synttärilahja tuuppaus...hehh...hehhe...
Ohjelmaa on pikkasen suunniteltu...vähän keksiviikkona,tallinnaan.Sitten olis pientä piknikki retkeä suokkiin mutta aina pitää muistaa mainita säävarauksella ....
sitten olis pari projektia meillä :) mihin voisi tarvita pientä ihmistä...
Meillähän on muutama dvd ja ne on koneella listattuna kuvineen ja tietoineen koska siitä tulee tiedot imDb :stä.Mun peikkopoika on sitten pikkasen taitava löytää tollasii..se ettiikin niitä..
Niin nyt tarttis laittaa noi kirjat joita on kanssa muutama sekä cd.levyt joita on ihan vaan muutama jäljellä..Sitten on kiva katsoa ,koska nykyään on ongelmana juuri se että ei vaan menis ostamaan kolmatta jotain levyä tai kirjaa.Ei meinaan uskalla ostaa ....
Ainoa mikä on ollut listattuna minulla on Murharouva Christie .Sieltä puuttuu vissiin 10-15 kirjaa että ei sen enenpää...
Mutta muuten on suurin osa jo hyllyllä makaamassa (lue pölyttymässä).Sitten olen muutamaa muuta tietyn kirjailijan kirjoja kerännyt..En kamalasti lukenut mutta ne on hyllyllä !!!Joskus sitä voisi lukea ,se vaatii sellaisen keskittymisen ja jotain hienoa...mutta tuntuu että on välillä
ahddvtcwc -vaivainen että ei malttaisi olla paikoillaan puolta tuntia pidempään....

mutta paussi tähän...koska voin jopa jatkaa tätä..meille tulee molemmat tyttöni tänään koska meillä alkaa buzz kesä-08 turnee ,Tilpoomi on tehty nimeä vaille ja listat .Elikkäs
taidan tietää kuka voittaa mutta pelaaminen on kivaa.
Paino muuten jos palataan tähän herbalife juttuun on jumissa mutta ei paljoa noussut,
mikä ihan ok...mitat ovat kutistumis suuntaiset...mikä hyvä myös...
Mutta nyt reissatessa se on ollut pikkasen hankalaa ja tyhmää kieltäytyä kaikesta kivasta..
ei liikaa mutta vähän edes :))

Palaan .......
Lauantain laahustelua30. kesäkuuta 2008 23:08

Eipä tarvitse lomalainen herätyskelloa mutta kyllä saa herätä siinä klo 7 .Eikä tee mieli nukkua yhtään sen pidempään ,sepäs on tosi hauskaa muuten...
Tässä valmistellaan syötäviä pikkuhiljaa kunhan tuo uuni paistaa ,me meinattiin lähteä piknikille koska on ostettu piknik kassikin :)
Meinattiin että broilerin rintafilettä,vihreetä salaattia (minulle enemmäkseen),patonkia,pasta-vihannes salaattia,jotain pientä..ja sitten juotavat.(ehkäpä on roseeta ) niin ja torilta tarttuu se mitä on tarttuakseen :)


Suosikkikanavaltani tulee....BBC FOOD:ilta jos ei ollut tietoa...top 50 mitä söisit ja sitten voisit kuolla...
töissä tietävät että jos teen kuolemaa pitää keittää sipulikeittoa,juustoleipä palasella,kaalipataa puolukkaa sekä ripaus hyvin keitettyä hernekeittoa...

Ai ajatteletko että pah..tuollaista tavanomaista...voin kertoa että siinä sitten varmasti kuolee
koska minä tuollaisten ruuan jälkeen luultavasti räjähdän :(
Niin en ole tainnut mainita että joku aika sitten taaksepäin ..Peikkopojalla oli kovahkoa diiliä tuon Espoon biokaasuvoimalan kanssa,koska minun voimalla olisi saatu luultavammin tuplatehot!!!
Kissatkin pahimmillaan olivat kaasunaamarit naamassa ja reput selässä...Kantoivat kylttiä missä luki APUA!!! AUTTAKAA!!!
No ,mutta kun välttää kaasua tuottavia ruokaaineita, ja tätä minua oikein turvottavaa hiiva+sokeri+vehnäjauho...aatelkaas esim.....tuore pulla..(aaaaah,sekin voisi olla siellä kuoleman rajamailla nautittava ruoka)
yllättävää tässä oli ne vihannekset/hedelmät jotka tuottaa tätä kaasua...
Kurkku,kaalit,herneet,pavut,maissi,paprika,vesimelooni,omena, jne..
Onneksi on tietysti Cuplaton (sitä mitä vauvoille tuli tippoina annettuna) pillerit ,tappaa muuten kaasut pienen viiveen jälkeen :) (se olikin positiivinen juttu)
Närästys ja kaasuvaivat on sitten vihoviimesiä vaivoja mutta kun viitsii välttää tiettyjä aineita niin kyllähän sitä pärjää.Mutta se vaatii sitä että vehnäjauhot on unohdettava ...mutta monta muutakin...Ja kyllä pärjää...Ihana tunne kun maha ei ole turvoksissa eikä kipristele....

Tarttis varmaan välillä lähtee tekemään niitä eväitä sinne piknikille...Meillä neidit siis molemmat tyttöseni nukkuvat tuolla täydessä unessa...*hih*
Heillä oli rankka ilta..Meillä oli Kesä 2008 BUZZ-turnee PSP2 Buzz visailu on suosikkipelejämme porukalla ja jopa kahdestaan peikkopojan kanssa :))
Eikun oikeesti nyt hommiin......
Peikkopoika tsiikailee tatskoja...(meinaakohan se totetuttaa sellaisen haaveen...)Minä taas odotan että koska pääsen heinäkuun lopulla vaiko lokakuussa vasta :(

Juu..heips!
TÄÄLLÄ TAAS..

me sitten lähdimme piknikille ja olipas sumuista kun menimme suokkiin mutta onneksi sää
kirkastui ja oli mukava istuskella kalliolla salaattia mussuttaen ja viiniä juoden :)
Torilta ostettiin mansikoita ja herneitä ettei tylsäksi jäänyt eväät,..
Taisin peikkopoikaa pelotella ajatuksella että olisipa kiva asua suokissa.
Ihania rakennuksia siellä on ,voisin kuvitella asuvani siellä...Hmm..
talvella voisi kökkiä takkatulen ääressä ja nauttia sen lämmöstä ...punaviiniä unohtamatta.Vau..
Entäpä talvella..pimeät talvi-illat...*vau olisipa se kivaa*
No me mutuen sitten ollaan peikkopojan kanssa sitten punanahkoja tai punaotsia tai punaneniä..heheh...meikäläisellä on selkä kivan punainen....Kun taas Peikkopoika on otsaltaan ja sen aeroydnaamisesti muotoiltu nenänsä on nyt kyllä söpön punainen...hihi..
Sitten kävimme tullessa syömässä pientä suolasta ...no olihan ne pieniä..mutta meidän neiti
otti sitten listalta oikein pääruokaa enkä tullut katsoneeksi hintaa...niin pieneksi annokseksi olipa muuten helkutin kallista syötävää...Jessus.pieni korttipakan kokoinen perunajuttu ja muutama slaissi lihaa ...ja se maksoi kolmekymppiä...*Argh*
No tulipa tarjottua....huomiseksi suunniteltiin että mennään katsomaan ehkä inidana Jonesia.
Vanha herra kun on vielä mennyt tekemään moisen elokuvan,no Harrison Fordin siedän juuri ja vain ainoastaan Indiana Jonesina,muut hänen elokuvat onkin ihan plääh....

on ne ajat muuttuneet kun koneen kanssa voi vaikka mennä makkariin sänkyyn ja kirjoitella tässä kaikenlaisia mukavia.Meitin musta kattinenkin änki tänne sänkyyn ja tuijottaa minua korppikotkamaisen epäuskoisesti että mitä helkuttia sä teet tässä sänkyssä???
etkös sä yleensä tee tuota jossain aivan muualla...juu saahan sitä kokeilla mikä paikka on kiva....
No Lauantaina pääsee oikein ihanille maisemille...ja syömään ainakin Lanttusupikkaita ja kylttyyriä ottamaan joka kesäisen annoksen retretissä..Kivaa!!!
siellä tulee mieleen aina kappale joka kuulostaa ...."Siellä niitä honkia humisee savon sydän mailla...ja jotenkin noin... oikeesti muuten en tiedä meneekö se kappale niin mutta n iin minä laulan korkealta ja kovaa :(
Telkkarista ei tule muuten kesäsin mitään katsottavaa....uusintoja ja uusintoja niistä voisi tulla vaikkapa ihan tavallinen pulliainen vihaiseksi...

Olipas kerran Sunnuntai aamu4. heinäkuuta 2008 23:01

......vielä noita honkia huuuuumiseeee...tuolla savon sydän mailla....Lal lal lal lal aaaa---->
poistumme peikkopojan kanssa peikkovanhusten kanssa viheriää luantoa katsomaan ja toivon että tulisi kivat ukkoset sinne:)
Läppäri lähtee mukaan jos vaikka saisi muistiin laitettua mietteitä,nettiyhteyttähän ei siellä ole,mutta koneelle onneksi voi kirjottaa talteen :)
Palaamme emme pala (koska on luvattu viileämpää ja sadettakin :))
Saunomista joka ilta..Aah!!!!!

JEee..tältä tullaaan!!!!!

Palataan,pitäkää itsenne itsenänne.
MUistakaa Hymy voi pelastaa vaikkapa päivän :)

*minä vaan*
Hei Hei Heinäkuu
3. heinäkuuta 2008 21:14

niin ne kuukaudet painaa eteenpäin että jo tässä kerkesi kuukausikin muuttua toisesta toiseen.
Helteinen Heinäkuu..no se kuulostaa ainakin sointuiselta mutta ei tässä vielä hellettä ole kerennyt nauttimaan paitsi kotona kun toinen puoli on pussituksessa eikä ikkunoita voi pitää auki :(
Onneksi toiselta puolelta voi pitää...
Sitä tässä totesin mielessäni miten musiikki makuni voi vaihdella kuin sää tällä viikolla,olen jotenkin viehtynyt 30 seconds to mars:yhtyeeseen..en sen takia että siinä on joidenkin mielestä söpöliini näyttelijä poika...nyt yritän kuumeisesti miettiä missä elokuvassa olisin nähnyt pojan..vai olenko......Kappaleet jotenkin vaan vangitsee vaikka jotenkin ne on saman henkisiä....tietysti tietyllä bändillä on oma saundi...ja poika osaa näytelläkkin on sellainen kumma mielikuva.....A Beautiful Lie on vetoava biisi.....

Pitää ihan penkoa IMDb:stä että mitä ihmettä poika on mennyt tekemään :))
JOskus ei siedä minkään sorttista musaa,mutta sitten taas toisaalta menee toisen tyyppistä kovaa vauhtia korvasta sisään...Hah..olenkin Nainen Tuulella Liikkuvainen :))
NO Alexander tietystihän se siinä on ollut...olen ainakin nähnyt traileria jos en muuta...muut nimet listalla ei tehnyt vaikutusta koska en ole katsonut niitä kuten Panic room,lord of war jne...

Eilen tuli käytyä siellä tallinnassa taasen,nyt oli sellainen tiedetään mitä haetaan ja neidit oli myös matkassa.Nuorimmainen sai ihania huppareita jota ei olekkaan kuin ennestään vaan jotain 20 kpl vai olikohan tuo nyt alakanttiin arvioitu...*Miettii*
Farkut löytyi myös inhimmilliseen hintaan ..nimimerkillä on tämä äiti ostanut /joutunut tai saanut ostaa 100€ pöksyt...
Jonkun sorttiset ihanat lenkkarit löytyi myös ja nyt ollaan tyytyväisiä,no olen minäkin kun ajatellaan että sillä rahamäärällä mikä oli käytettävissä ,ei neiti olisi täällä saannut niistä mitään hankittua..Että sinänsä...

No ettei tallinnaa tulis liikaa niin Vielä kuun puolessa välissä mennään nyt pääsee iäkäs äitini ensimmäistä kertaan elämässään tallinnaan,tai sanotaanko hän suostui lähtemään..Isän aikana en olisi voinut kuvitella että äiti olisi lähtenyt.Isä oli omalla tavallaan vahva persoona niin äitinikin mutta hän alistui kohtaloonsa.(mitä minä vastustan.)
Täytyisi käydä isän haudalla huomenna tulee isän kuolemasta...7kk niin se aika vierii ja itse rupeaa olemaan kasassa pikku hiljaa,tai annako sellaisen kuvan kuka sen tietää...mutta ei kerro...
Parempi olla ihan kaikkea kertomatta,jos ei tarkalleen itsekkään tiedä.*nauraa*

Ihanaa pääsee lauantaina viikoksi punkaharjulle...voi niitä maisemia ,voi maiseman vihreyttä...
Mikä parasta on happea...raitista ilmaa...oikein kunnolla :))
Pitää istua terassilla päivät pitkätysten....Vaikka säätä ei mitä parhainta ole luvattu..ei se haittaa
se on mukava kun on raittaria ja sitten jos sinne pamahtaisi ukkonen se vasta olisi taivaallisen ihanaa...
Niin ja täytyy toivoa että seinänaapurit ei ole huligaani nuorisoa joka bailaa aamusta iltaan...en tiedä jaksaisinko moista kuunnella pitkään...

Rupesin kuuntelemaan Kantria....koska se sopii kesään ja se on kivan letkeää...Cash ja Kristofferssonin ääni ja nelsonin on miellyttäviä...unohtamatta kenny rogersia joka on naamaansa vissiin mennyt fiksaamaan...(nyt herääkin ikuinen kysymys....MIKSI????)
Rypyt kertoo iloista ja suruista ,elämän poluista....


Uusi viikko Uusi Päivä,piknik-päivä suokissa


Punkaharjuviikolta 5-12.7 Osa 1
15. heinäkuuta 2008 21:12kaikkea sitä menee ihminen vihkoonsa kirjailemaan kun ei ole konetta,siellä kulttuurin ja vihreän kullan kehdossa...
TÄssä ajatelmia ja juttuja viikolta...sitten palataan arkeen :)
*********************************************************************
Maanantai
Suomen luonto se on kesällä kaunista vaikka sää olisi mitä olisi.
Ei voi sanoa että hiki pintaan tulisi.Enemmän olisi voinut lämpimiä vaatteita
ottaa mukaan :/
Perinneruuat ja tämä puoli suomea on vallan upea juttu...Punkaharjun luonto,Jessus että
se onkin kaunista katsottavaa,vaikka vesisateessa.
LANTTUSUPIKAS siinä muuten yhden sortin herkkuruoka :)) NAM NAM!!!

TEin ennen tänne tuloa koiratestejä :) Millainen koira minulle sopisi :))
Yllättävää molemmat testit mitä tein tarjosi minulle yhdeksi vaihtoehdoksi dalmista,ei mielestäni ole minun oloinen koira paitsi jos se olisi persoonallinen,e ei mitään tasa määrä täpliä vaan muutama iso pläntti tai ei ollenkaan :) :)
Suosikkikoirani joihin siis ihastun on kaukana pienestä koirasta...hihi...Naapurissa Bouveri-poijaat (tulikohan kirjuutettua oikein,hetki tarkistan) ja edellisen kämpän yhteydessä oli Leonbergin koiruus,taisi isäntä olla onnellinen kun muutimme pois sieltä :)
Koska jos hauveli näki minut pisti se jarrut päälle että tuolta se hullu eukko taas tulee joka lirkuttaa ja lärkyttää :)
Ulkoisesti pidän myös Borderterrieri:stä se on jotenkin hauskan näköinen ,vaikka onkin pieni :))
täällä mökillä olikin kaksi ihanaa koiraa...toinen varsinkin täytti isojen naapurin poikien ikävän ,vaikkakin vain lyhyen ajan ...Bruno (suosikkini ,taisi olla suursnautseri) ja Simo ,mikä ihana parivaljakko,kuin majakka ja perävaunu.
Simo se tykkäsi haukkua minut pystyyn :) :)
Ihana parivaljakko joissa vaan oli sitä jotain varsinkin Brunossa,
mutta sitten on koiria jolloin automaattisesti pinkasen toiselle puolelle tietä..
Koirathan varsinkin isot olisi ihania mutta ne vaativat omat hoidot,liikkumiset jne..enkä kyllä ole niin innokas oikeastaan (suoraan sanoen Laiska!) kun en loppujen lopuksi
ole koira vaan kissa ihminen :)
Maanantai aamun ajatuksia +13 astetta!
Iltapäivän ajatuksia
Mitä ihmettä ovat ne valkoiset isot pallot peltojen reunoilla???
* Dinosauruksen muneja?
*Jättiläis herkkusieniä?
*Valkoisen elehvantin jätöksiä?(tuumasi appiukkoni)
siinäpä sitä tikrulle miettimistä kerrakseen.
TÄnään sataisko /paistaiskos päivä :)

Lissää tulloo!!!
*


Punkaharju kutsuu


Punkaharjuviikolta 5-12.7 Osa 2
15. heinäkuuta 2008 21:3
2

Tööt tööt!!!
tänään käytiin Retretissä.
Nyt täytyy sanoa että en innostunut kovin siitä reissusta.Anti ei miellyttänyt
minun taiteellista silmää (hehe..) Muutama taulu oli josta pidin esim.
tämä kaiku.
Leonardo da vinci oli aikaansa tosiaan edellä,taisi olla aikanaan oikea
uhvo mies ...kiva oli nähdä hänen viritykset :))
Ilma on aurinkoisempi mutta fleece takki vaan ei ole liikaa.Saatika villasukat (ei naureta) ja verkkarit.
Kummia mielitekoja tulee ihmiselle jonka ei pitäisi olla raskaana vaikka näyttääkin siltä tai elehvantin puolikkaalta....Ai mikä mieliteko..:HOPEAKAKKU!!!
Pitää kaivaa repetsi jostain...jos joskus vaikka leipois.....
Voin kuvitella maun jopa suussani joka on makuja hivelevä yksinkertaisuus.
Resepti pitää kaivaa googlesta kun pääsee kotiin koneen äärelle.
kyllä google on monen jutun pelastus ja riemastus..kuinka helppoa sitä on kääntyä koneen
salaisista salaisen avonaisiin tietohin..hihi..
Miten sitä on voitu elää ilman moista??? Hmm....mitä meillä oli ennen flooraa -heheheheheheh-
No hemmetin hyvin jos oikein muistan..hehe..
Tämä on tälläistä superlöysäilyä syömistä ja iltapäivä nokosia :))
Onkohan tullut liikaa raitista ilmaa kun on aamulla tai aamuyöstä ja nyt iltapäivänokosten jälkeen päänsärkyä??MIkä nyt ei ole maailman ihanin tunne...
Vihaan särkyä suorastaan joskus tuntuu että ahdistun moisesta säryn havaitsemisesta/tuntemisesta.(tyyliin taasko?Miksi ihmeessä ja minä??)
Nyt voisi ajatella liian raitista ilmaa ja siinä oireena päänsärkyä...HEHEH!!!!

Olisipa elämää ilman särkyjä ,se vetää fiiliksen joskus aika matalalle ,lattiaraon alle jos vaan särkyä siellä ja täällä..
Hartioitakin särkeemtaitaa olla liian korkea tyyny vuori tällä kertaa...liian kova sänky (levitettävä vuodesohva)
-lonkkaa särkee.....(nyt voi sitten kysyä ja mikäs se olikaan tämä liikunnan määrä??? Mikä???)
No nyt nautin ,sitten ruvetaan kotiin päästyä ,muihin toimiin .Kurinpalautusta kerrakseen!
Höyrylaiva heinävesi tuolla tyyttää ihmisiä kyytiin...
No minä olen tyytyväisenä tässä ilmastoidussa terassilla...(sain viestiä eilen että kotimme parvekkeelle hyökkää kohta pahemman puoleinen aavikko myrsky...voi ei!!!)
Meillä sitten on joskus ihana uusi hieno parveke.....Huokaus...joskus!!!!

Tämäpä tässä :)


Punkaharjuviikolta 5-12.7 Osa 3
15. heinäkuuta 2008 22:01

Täällä torstaina...
Oikeaa mässäysten ,mässäysten aikaa..jotain sellaista mitä ei voi järjellä arvioida :(
Joku voi seota punkaharju leivoksiin :(
simppeli kuivakakku pohja..puolukkaa keskellä,sokerikuorrutusta ympärillä,kuusenkerkkä
koristeena...jessus :)


Teemalta tulee juuri nyt eetetelhviä :)) ( siis Albert Edefelt),Siinä on mies jonka
taulut puhuttavat minua ...
Itselläni on isältä perittynä yksi eetetelhvi taulu tämä Kuningatar Blanka
ei ole aito ei...kopio vaan mutta kyllä se piti laittaa
seinälle koska se ei ole mikään pieni taulu.Kuningatar Blanka on topeliuksen kertomuksesta saatu aihe....
Värit on siinä minun taulussani erilailla kuin tuossa alkuperäisessä...
Mutta mikä tärkeintä se on eetetelhviä :)
Anna kortelaisen Virgine on tullut luettua ja katsottua Eetetelhvi
dokkareita,kirjoja myös ..Taitaa löytyä kirja jossa on eetetelhvin
kirjeet äidilleen.

Jos voittaisin lotossa ostaisin täältä seudulta mökkipaikan itselleni,
perheelleni tietysti samalla :) Täällä on ihanan vihreää..
Koivut ja saniaiset ..ah...


Ohdakkeet ovat myös ihanan värisiä .....
Kävimme savonlinnan torilla ja innostuin pronssikoruista ja ostin kaksi sormusta sekä kaulakorun johon kuuluu punottu nahkanauha.
Korun aiheena oli yllätys yllätys lohikäärme !!!!
Täytyy hankkia lisää...ehkä jotain kaleva koruja voisi vähän tutkiskella..Hmm...
Kelttiläis aiheiset korut kiinnostaa ,pronssi värityksenä tietysti...
Lauantaina kotiin....
voi tätä mässäystä.....
PERJANTAI!!!
lähdön aatto :( :( :(
Tänään olikin kaunis päivä ihan viimeisen päivän kunniaksi...
Aloitin oman mökki projektin kirjaamisen ylös....toiveita ja haaveita ei ole maailmassa liikaa...
Ompahan omaa hauskaa...
Millainen mökki?
Millaiset huonekalut?
Millaiset astiat...? Jne.....
Haikeana viimeistä päivää ...mutta syksyksi tänne tuloa suunnitellaan
jos saadaan mökki vuokrattua.Ensi kesästä ei tiedä osuuko onni kohdalle,
koska tuuriahan tässä on ollut mökin kanssa....Työpaikkani kautta olen sen
saanut nyt kolmena kesänä vuokrattua.
FIrman etuja kannattaa käyttää :)
Tuumaa akka joka on kaasuinen ja lihonnut :( turbomoottori :))))
HEikun keikun punkaharju!


15. heinäkuuta 2008 22:07

ei tee mieli olla ,pakenemme siis päiväksi jonnekkin..Huomenna olisi tallinna reissu tiedossa.
Turussa kävimme kummisedälläni,kummitätini oli kuollut keväällä..oli haikea mutta mukava fiilis piipahtaa siellä...
Tämä pussitettu elämä on kamalaa...ei tee keittiössä mieli laitta ruokaa,sitten piipahdamme
ravintelissa joskus syömässä.Tänään tarjosi Peikkiksen vanhemmat meille sapuskaa :)
Ja ravinteli jutuista sitten päätimme tehdä pienenlaisia kommentteja tai muista reissuista missä satumme käymään.
Eikä se aina ole negatiivista,annamme /annan myös positiivista palautetta..Parempi kehasta
tai narista (ettei toistuisi??) ...sähköpostilla on helppo esim.antaa palautetta :)

Mutta eiköhän tälle päivälle ole nyt naputettu taas ..kun sain meitin leffat koneelle tallennettua,
että tiedetään missä mennään.Montako leffaa on ja Mitä.Peikkis on niin näppärä tekee tollaisia juttuja :)

Nyt pakkaamaan huomisen reissun kamat....Peikkiksen viimeinen loma viikko tässä menee eteenpäin :(

20. heinäkuuta 2008 22:30

jessus että sitä on aikoja että oilisi parempi istua pimeässä pikkukopperossa,miettien syntyjä syviä tai nauttia jonkun sorttisesta hiljaisuudesta..
päivät menee pakoillessa kotona oloa,joka kuulostaa hassulta ,mutta jos olet pussitettuna niin ei siinä paljoa innosta kotona olla saatika laittaa ruokaa,keittiössä joka on umpinainen...*Argh*
Peikkopojan loma loppuu ja kokoajan on oltu jossain liikenteessä....heh..kävimme lauantaina pienellä reissulla ,olikos sen paikan nimi kasvihuoneilmiö..jotain sinne päin...Olipas siellä isoja patsaita,pari kappaletta olisi maksanut vain n.7000e,heh..sitten olisi ollut kullitettua veneenkeulaan oikeestaan laivankeulaan nainen kullanvärinen :) *nauraa* sitten yritin ruinata sellaista lipastoa jossa oli ainakin sata jos ei enemmänkin pienen pieniä laatikoita ja aatella kun sinne laittaisi jotain pientä ,eräänä päivänä saattaisi tarvita sitä .kuinkas sitä siinä oikein mahtaisi käydäkkään....joutuisin varmasti tällä varhaisella dementialla varustettuna,penkomaan kaikki laatikot sadatellen että miksi hemmetissä minun piti ostaa sellainen lipasto..hihih
siinä vaiheessa se ei kyllä nautattaisi moinen ...mutta haaveillahan sitä saa..ja ruinata :))
No peikkopoika olisi halunut kaukoohjattavan helikopterin...toisessa kaupassa...kylläpä meitä tuijotettiin kun minä yritin sanoa että ei tällä kertaa saa helikopteria,koska viimeksi
oli saanut auton,eikä oltu sovittu että ostetaan mitään....*nauraa hervottomana seljällään...*
Kaksi viikkoa olisi lomaa vielä...Isän haudalla ajattelin mammani kanssa piipahtaa.jotain pitää puuhastella koska kotona ei viitsi kamalasti majailla,paitsi kylppäri pitäisi pestä seiniä myöten.
Meillähän on pientä remonttiprojektia olevinansa päällä sisäpuolellakin.
Aikasemmin meinattiin maalata ja tapetoida mutta sitten alkoi täällä tämä parveke mylläys...

Tietsika huoneemme on Lohikäärme aiheinen
ja harmaat seinät,mustat kirjahyllyt josta löytyy
lohikäärmejuttuja ja muutama keiju,koska nuorimmaiseni joka piipahtaa luonani saa olla ns.omassa huoneessaan /kirjastohuoneessa.On keiju aiheinen,tänään tutkittiin siirtokuva tarroja,sillä saa mukavia yksityiskohtia kun kuitenkin huone on täynnä kirjahyllyä siis seinillä :))
Niin keijuesineitä unohtamatta :))

Makuuhuoneeseen on värisävyt ajateltu,sitten ensi viikolla varmaan käymme katsomassa tapetteja,ehkäpä ostamme ne niin on tapetit mutta koska sitten ne saa seinälle onkin sitten herran tai rouvan haltuun :)
Pikkuhiljaa tehdään oman näköistä,kunhan vuokra isäntä ei ihan heti ilmota että kiitos vaan mutta jos pistäisitten itsenne muuttamaan muualle...no se ei sitten naurattas yhtään...Lottoa yritän ja kenoa jos vaikkapa iskisi onni sellainen minun kohdalle...ei taida tulla kuin lotossa
4 oikein :(

Peikkopojan lomankunniaksi otamme tässä Morsen tahtiin (minun suosikkiohjelmani ovat,tälläiset englantilaiset poliisisarjat)
Lasilliset punaviiniä,Carmeneereä meidän suosikki plaatua :) Jota nyt on muutama pullo tallinnasta kannettu.....*hihi* eipä lopu ihan heti :)

Tässä taisi tovin sataa vettä,mutta se olikin tilapäinen juttu koska se ei jatku.....
Eipä paista aurinko joka helpottaa hieman tätä olemista täällä kämpillä...

Pitäisi vissiin kurkata kohta myytinmurtajia,siinä ihana parivaljakko .Voi sitä lapsenomaista
intoa mikä pojille tulee kun kehittelevät ja testaavat juttuja...Hih..sitä on oikeastaan ilo katsoa koska telkusta ei tällä hetkellä (lue loman aika) tule mitään hyvää katsotavaa...
Eikä tule katsottua leffojakaan joita nyt olisi tuossa muutama,hyllyssä pölyä keräämässä..paitsi saimme tämän Will smithin I a Legendin katsottua,enkä tiedä miten sen sanoisi mutta olipahan pitkä,pitkä veteinen..lopussa pikkasen äksöniä ja jotenkin jäi tyhjä olo....Höh!!
Pitäisi katsoa se vaihtoehtoinen versio ,mutta koska se onkin sitten eri juttu..

Sitten pitäisi katsoa.../Lukea../ tai hankkia hyllylle.Tämä P.s I Love You,kirja on minulla hyllyllä
pitäisi saada inspis tuohon lukemiseen,ehkäpä tässä loman loppumetreillä.
vaikka yöpöydällä on kyllä akkojenlehtiä vino pino....vanhimmat varmaan toukokuulta :(
Taidan olla jonkun sorttinen lehtifriikki :(


Andrew Lloyd Webber:iä mennään marraskuussa varmaankin kuuntelemaan..koska siellä on itse Elaine Paige.....Hänen laulamanaan Memory...cats:istä...*huokaus*Pakko käydä kuuntelemassa ,ei voi kulkea ohi..Joitakin muita olisihan siellä tämä Elton John mikä olisi kans kiva käydä kuuntelemassa..homppeli mikä homppeli..ne osaavat tuon homman.....
Kuolasin tässä välillä lohikäärme krääsää netistä,
Kello olisi ja lamppu jonkunlainen aika kiva saada tuonne meitin lohari/tietsika huoneeseen...pitäisi mennä Jumboon tai sitten päästä tuonne Ideaparkiin...Hmm...tarttis olla sitten tuollainen kuljettaja mutta vielä ei ole moiseen varaa :(
Kas kun en tajunnut tallinnassa katsoa ...kaikkea sitä ei ihan heti.....hmm..
tekisinkö vielä sellainen Lohikäärmettä olen metsästämässä reissun tallinnaan...Hmm...
no sinnekkin olis kiva saada kaveri....höh!!!

eiköhän tätä tässä....pyykit vielä narulle tai oven päälle tai jonnekkin :/
Pitäisikö sanoa AH! Kotona...

heinäkuuta 2008 22:3723.
täällä taas,tuumasi muumi tai joku muu kuuluisa.
Meikäläisellä on tatuointi aika JEEE!!! tiikerin pentuja tulee iholle jes ...mamman kolme pientä kakaraa *nauraa*
Meikä on tässä vuntsinut koko loman ajan että kampaajalle..minä jos vaikka menisin...koskas olin viimeksi...pari kesää sitten...itsehän minä värit olen päähän tuupannut,ristiä ja raitaa :)) vaaleeta ja rusahtavaa..vähän fiiliksen mukaan.
Ei ole ollut permanenttia vissiin kolmeen kesään tai jotain sinne päin ,se muuten maksaa törkeen paljon.Voisihan sitä laitta ihan itsekkin...mutta minusta on tainnut tulla laiskanpuoleinen siinä suhteessa.Olen antanut hiusten kasvaa pitkiksi tai pitkiksi ja pitkiksi..mutta kumminkin suorat kuin mitkä...
Lyhyet hiukset olisi helpommat,töissä paremmat.nyt meikäläisellä on vain ponkkarilla hiukset,jotka välillä puuduttaa..heh..
Siitä tuleenkin seuraava onkelma tälläisellä päättämättömälle vaakaimmeiselle...hehhehe...
Millaiset...pitää ruveta seuraamaan julkimoita ....kenellä olisi sellaiset kivan malliset hiukset
joita voisi aatella itselleen...Hmm...
Jaahas olympialaiset tulloo..mainostus alkaa olla aktiivista tuolla pöllökanavalla...
ei oikein kiinnosta joskus silloin vuonna miekka ja kilpi kun meikäläinen oli nuari...ja nuari....
silloin kökötettiin telkun edessä vireeniä ja lätsä-pekkaa .....
Mutta ei se urheilun katsominen telkusta ole sellaista kuin nuorena.mutta en minä siitä ole niin pahoillani,kunhan joskus pistän pientä peliä sisään :))
Täytyyhän ne mökkirahat jostain yrittää saada kun lotosta ei tule mitään :( Pah! Tyhmä lotto!!!
Pitäisi ruveta suunnittelemaan mosaiikki pöytää,pitäisi vissiin tutkia mitä siihen oikein tarvitsee kun ei ihan kaikkea viitsisi tarvikkeita siis ostaa...
Pitäisikö suunnitella joku kaunis kuvio tai jotain vaan ihan simppeliä..ettei menis kovin monimutkaiseksi...hihi...
Tänään sitten on taas vaihteeksi ollut tosi lämmin päivä,hiki pinnassa on saannut olla .Nyt tuntuisi järven tai merenrannalla sijaitseva mökki suorastaan taivaalliselta :))
No ,pitää ruveta suunnittelemaan parveketta sitten kun sinne joskus loka-marraskuussa pääsee..hihi.....istutaan siellä vaikka fleecet ,huopikkaat jaloissa ja tumput käsissä..hhihi....
Olis se näky :)))

No meikä menee penkomaan lehtipinoaan yöpöydällä...
Jos sieltä löytyisi ideoita...
Meikäläisen kaksi viimeisintä pentua ovat lähteneet tänään rodokselle hakemaan lämpöä????(Hulluja)
hiki tuli aatellessa......
Sunnuntain säätöä...


24. heinäkuuta 2008 23:00

tänään olen ollut reipas ja pessyt kylppäin seinät..olinpas minä reipas :) seinät on siellä etten sanois....ällöt..mutta kun ei ole oma kämppä ei viitsi sijoitella kamalasti eurojaan....no siellä on siis on vissiinkin tälläinen kosteiden tilojen muovitapetti....ja se on sitten menty maalamaan päälle siihen...Arvatkaa miltä se tuntuu....tahmaselta :( tosi kivaa ,loput voikin arvata...sepä kerää pölyt näppärästi seinälle :) Meillä kun on tälläinen villakoirien unelmamaa :))

Vieläkin tässä pohtinen hiustyyliä....pitäisi penkoa kuveja..lukea lisää lehtiä :)) (kylläpäs lehdet tuhoutuu yöpöydältä ..jeejeeee)
Tänään meni loppu päivä löysäillessä ( kyllä sitä on laiskamatonen),Ihailin netissä upeita lohikäärmepaitoja,kelttikoruja...sain postista lohikäärmepatsaan missä on tuikulle paikka,
saa sen tuonne hyllylle muiden lohareiden kanssa :)

Viikon päästä pitäisi olla tatuointi kädessä..jippiai jee....toivotaan että ei tule mutkia matkaan...
no eikun maate....tai lukemaan akkainlehtiä jos sieltä löytyy idean tynkää tähän hiusonkelmaani joka ei niin iso onkelma oikeasti....
Kampaajan löytäminen sellainen jolle ei tarvitsisi piirtää mitä haluaa...miten haluaa...kampaaja joka on hauska/lue huumorintajuinen. Mutta myös tarvittaessa antaa vinkkiä eikä vaan odota että asiakas..jotain....
en ole tosiaan vuoteen kahteen käynyt kampaajalla....ei ole mieleistä tullut ja etsiminen....Sehän perhanan kallista on !!!!!
Joskus edellisissä elämissä minulla oli taivaallisen ihana kampaaja.....mutta kun on tämä varhaismuinainen dementtia.niin enhän minä sen nimeä muista jotta voisin etsiä mistä hänet löytäisi...*huokaus*
Pitää vaan miettiä,etsiä...tai jotain...tai jos menis tallinnaan...no ..empäs tiijä....
viimeinen lomaviikko ja tuntuu että siitä on tulossa ihan kivan tiivis :))
Pelastusarmejalta tullaan hakemaan iso läjä vaatteita ja roinaa.....eipä tarvitse itse viedä mikä on hyvä asia minusta :)
Kun olemme peikkiksen kanssa tälläisiä autottomia tyypei :)

Hikoillaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skuupi duupi


29. heinäkuuta 2008 22:55
jaa että hellettä missä??? sitä kyllä piisaa neljän seinän sisällä .Ihan joka päivä ei tule käytyä ravintoloissa..pitää välillä kokeilla valmisruokia...keittoja yms.Vaan mikroon ja sillä sipuli,
Yllättävän hyviä on tässä tänäänkin tuli maisteltua kana--kookoskeittoa :) se oli ihan syötävää kun lisäsi tuota suolaa :)

Kaikenlaista sitä on tässä huomannut kun on joutunut valmiisiin ruokiin kääntymään...pizzeriat..mistä saa myös piffiä ja kebabia (joka ei varmaan ole sitä aitoa itseään...en tiedä peikkis tuumaa niin) mutta se mikä tässä on herättänyt huomiota....ei tarvitse soittaa pizzeriaan vaan netissä rekströityy sinne ja tilaa syötävät,maksaa pankista.ja tunnin sisällä ruoka on oven takana :)) MITEN IHANAAAA!!!!

Tänään tutkin että sitä voisi varata kampaamoajankin soittamatta liikkeeseen,siitä heräsikin monta kysymystä..mitä jos ei aika riitä,mistä tietää että aika riittää...
Se on niinkun laaja käsite kampaamoon meno naisena lyhyet hiukset ?? Pitkät hiukset???
TÄytyy tutkia onko muita vaihtoehtoja..eräässä mitä katsoin oli aika nuukasti :(
Kyllä menee helpoksi...kissanhiekat tuodaan kotiin..ja meitin katit sai tänään uuden ammeen....eheh...ei vais uuden sköndälaatikon :)) se on iso....ja korkea vastaa kooltaan kahta meitin entistä :)
Kyllä nyt kissojen kelpaa olla ....toivottavasti hiekkaa on vähemmän lattialla kun on tuota korkeuttakin nyt sitten suotu....(uskokoon ken tahtoooo!!! ei vais onhan siinä sisäänpäin kääntyvä laita että jos ne pysyisi....)toivotaan..toivotaan ...lalal lalaa ...ennen tuli sellainen tv-ohjelma kuin toivotaan toivotaan.....ketä siinä oli juontajina....olisko ollu virtasen jukka ja pia jotain...Hmm...sellainen vaalea nainen.Mitäs varten se oli jotain lahjotuksia ja ????
Jessus kun tää atsaleoos tementtos on päässyt pahaksi..
Mutta jotain hyvään tarkoitukseen....itse muuten nykyään tuen pienellä rahasummalla
unisehviä :) sitten olen miettinyt jotain muutakin ...mutta en ole päättänyt mitä se olisi,asemallahan on välillä sen seittemän tyyppiä ..kyselevät aina silloin kun minulla ei ole aikaa tai inspistä kuunnella heitä vakavasti (osaan muuten kuunnella ja vakavasti....hmm..mitenhän muuten kuunnellaan vakavasti???)

Tänään oli paljon ajatuksia mitä piti kirjoittaa tänne..mutta kun tänne aivon vähäiset rippeet tuntuu sulavan jonnekkin hämärän rajamaille niin...eihän sitä muista...
Mutta sen muistaa että loma loppuu.....Maanantaina palataan sitten arkeen huh ja hei!!!
Saas nähdä kykeneekö sitä tänne mitään naputtamaan,siis rankkaa tuo työnteko :/
Mielenkiintoista on se että mikäköhän on toimenkuva pääsenkö vaatimattomaan alkuun siihen sopivaan vähemmän stressittömään vaiko muuttuuko taasen kaikki....hehhe..
Joskus mietin mitä kenenkin oikeasti pitäisi tehdä.No sittenhän sen näkee...


Niin ollaan sitä saatu aikaiseksi jotain...kirjoja on jo muutama koneella :) jeee!!
vasta jokunen pari sataako kone väitti....(tuntuu minusta hulppeelta luvulta... en kinaa koneen kanssa...)
Vasta ensimmäinen kirjahylly menossa toista alottamassa vasta .....ja kolme kirjahyllyä kopeloimatta tai kahdessa on enemmänkin lehtiäkin ja peikkiksen akkaripokkareita :)
Laitetaankohan me nekin..hihi....Sen jälkeen ruvetaan keskittymään levyihin...hihi..siinä sitä projektia kerrakseen....
Ylihuomenna muuten ....tatuointi päivä...tral tral lal laa....
Ja Kummipojan rippijuhlat elokuun 17 päivä ja lahjakin on jo ostettu..korttiin pitäisi keksiä jotain....täytyy penkoa kuvalaatikoita...joskos sitä rakentaisi jotain hauskaa poijaalle.....
Sääli että vanhemmat ovat kieltäneet ottamasta yhteyttä....olenhan minä niin kamala ihminen että voisi lapsi vahingoittua rehellisyydestä ja totuudesta...suorapuheisista jutuista....
Täytyyhän sinne mennä vaikka naama tauluni ärsyttää siellä hyvin hyvin monta ihmistä..mutta jos sitä mennään kutsumaan täytyyhän sinne änkeä ......kohtelias osaan olla ......*no yritän*

Tässä muuten tuli taas kaipuu mökille ja punkaharju nyt tuli halvimmista ensin mieleen....
jos sinne syksyn aikana saisi viikonlopuksi mökin...siellä on vaan kiva olla...
Olis kiva saada jotain saman henkistä tyyppiä sinne mukaan ...mutta ei tässä ole ihmistä suotu ystävillä kamalasti....että vois kysyä hei lähettekö mukaan..tai ai teillä on auto ja meillä mökki :) hyvä yhdistelmä....*nauraa*
Niin voihan sitä vuokrata autoa itse..tarttis muuten tsekata mitä sellaiset maksaa viikonlopuksi...
Ennen rippijuhlia tulee peikkopojan ja mun lovestory-päivät ...ihan koko viis vee ....niin kauan se on jaksanut kattella tälläistä huithaithapelia....

noh...csi nevernyorkkia tulloo...ai niin meitillä on uus tikipoksi....sellainen että se vaan tallentaa yhdeltä kanavalta ja toiselta ja kolmatta voip tsiikailla....
Jessus että on kivoja leluja :)
Huomenna tulee Rohtoksen matkaaja lapseni kotimaahan....tunteekohan niitä neekereitä :(
Sitten sen näkee perstaina jos nuorimmainen tulee viikonlopuksi ja poika piti viedä syömään :))

Mutta tässähän tätä
Pimeetäkin on ulkona...
hot hot hellettä siis piisaa

4. elokuuta 2008 20:17
ja sää on ihanan viileä..ihana että sataa eipähän muuten pölise :)
ei irtoa nyt oikeastaan mitään vaikka luulin että irtoaa....selkää särkee!
Paista päivä,helli helle...lal lal laaaaa


7. elokuuta 2008 14:22

meikä sitä sairalomalla tässä yrittää jotain naputella....
muuten montako toivoa torstaihin mahtuu...no se riippuu toivon koosta ja kuinka iso on torstain takki :) hehe heheh....(hullu nauraa omille jutuilleen..heh)


Kukkoa viinissä??? mitä hemmetin huijausta eihän se ruoka ole nähnytkään kukkoa kuin oikeastaan siellä kanalassa jos sielläkään raukka....Mutta kana tuupataan pataan ja väitetään että se sitten muuttuu kukoksi kun siihen heitetään viiniä ....en minäkään mieheksi muuttu kun viiniä otan....Höh...Miksiköhän ei kukkoa syödä??? hmm..olisko se niin karvas ja sitkeä tyyppi...ettei siitä saisi järkevää ruokaa..hehehhe akat on siis vaan mehukkaita pulleroita :)

Kanan lihalla............tämä on toinen jota en ymmärrä...( minulla on taas kausi että en ymmärrä vissiin mitään,olenkohan oikeasti koskaan ymmärtänyt mitään ...siis oikein...)
Miten miehet voi mennä muka kananlihalle?? mä ymärrän jos puhutaan naisista että menen uuu...ihan kananlihalle....Mutta on se hauskan kuuloista kun mies tuumaa että menee kananlihalle....'heheh* kanoja :) :)
olymppiaadit.............
ne olis alkamassa ja jos ei muistele väärin(peikkis on toitottanut en olis varmaan muistanut)
viime kerralla me sammuimme sängyssä katsoessamme avajaisia.nyt huomasimme iloksemme että ne alkavat noin klo 15 eli me näemme avajaiset...HIHI..en ole mitenkään urheiluhullu joskus jalkapallo-pelikohteita pitkävedossa pelaan ..mutta muuten en..enhän ole edes urheilullinen...pitäisi aloittaa se dementtiahiihto taas että pysyisi paikat kunnossa..koska nyt on joku helkutin hermo jumissa ja se vaivaa eli heti töitten alettua sitä pitää pamahtaa sairaslomalle...
Ihanaa olis jos personal traineri sellainen edullinen ,ei saisi olla kovin tuttu kerta tutulle voi panna reilustikkin hanttiin ,vieraalle ei kehtaa ainakaan alussa..hehe..
Meikä tarttis sellaista kunnon persuuksille potkijaa..hih....Pian sitä on vertailu kelpoinen elefantin kanssa....
muuten mitä varten sarjoissa tulee sellainen ÄÄK vaihe!! Joidenkin sarjojen kohdalla ymmärrän että tehdään kolmas ja neljäs tuotantokausi....(kuten csi las vegas,miami jne) Mutta sitten on sarjoja joita ei pitäisi suurentaa ja suurentaa....ja mennä syvemmälle kuin on tarkoitus..Eli....esimerkiks Lost pidin ensimmäisestä kaudesta toinenko muuttui jotenkin saippuaoopperamaikseksi.....Kuten tämä hauska sarja serranot..nyt on jo niin saippuaooppera elkeitä että jessus menee oikein sekameteli sopaksi koko juttu...
Sydämen asialla on oikeastaan aika hyvä kun jatkuu ja jatkuu..nyt on taas menossa meikä pikkasen koukkuun siihen sarjaan...mutta paras se oli alkuvaiheessaan kun itse GreenGrass oli siinä ..ihana...Nyt on tietysti David tosi hyvä tyyppi siinä sarjassa....ja tässä internäätin ihmeellisessä maailmassa voi tutkia kaikenlaista...no ei hän ole kovin monessa sarjassa ollut oliko jokunen elokuva ja jotain ohjauksia....

Joskus joku sarja kolahtaa ja joskus ei sitten mikään...englantilaiset sarjat on edelleen makuuni...
marplet,poirotit,morse jne...näin äkkiseltään ja niin sitten tämä ihana William ja Mary joka tuli joku aika sitten...
Toinen mikä on minusta omituinen maailma tämä nettipelaaminen..roolipelit yms..meikä ei ole niihin koskaan päässyt jyvälle,no en ole kamalasti yrittänytkään...mutta olen minäkin johonkin nettipelaamiseen koukussa,tässä iässä kylläkin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan...meikä kerää jalokiviä,enkä viitsi maksaa maksua että pääsee suoraan kultaasiakkaaksi..tienaan mielummin jalkkareita :)) Heh..heh::: Jalkkareita...(ihan äsken keksin tuon..hehe....)
Se on tuo topkani sivuston pelejä missä yritän jalkkareita kerätä :)

Sadetta on luvattu iltapäiväksi ja sitä tulemme saamaan ,mikä ihastuttava juttu :)
Pidän kovasti sateesta ,kun olisi vielä takka ja hyvää musakkia :)
Viiniä ja hyvää syötävää..hih..
Meikä on punkaharjulle menossa peikkiksen kanssa tuossa syyskuun puolessa välissä jos ei mitään ihmeempää tule tielle...
Katsotan ja sama on syyskuun loppupuolella toinen viikonloppu punkaharjulla jos ei mitään ole
siihen mennessä tullut eteen....
IHanaa...mennä sinne..takkatulta,saunomista ja vaan olemista ihanassa luonnossa...

Toinen rojekti tai onhan meillä sitten aikamonta rojektia ton peikkiksen kanssa...hyviä ollaan ideoimaan ja suunnittelemaan .Toteutus onkin sitten ihan eri juttu....Tosi eri juttu!!
Tapetointi....Makuuhuoneeseen on verhot valkattu,siihen tarttis löytää tapetti ja sitten sellainen onkelma tulee että kuka tapetoi...Hmm...Mutta suunnittelemme kovasti aikaajoittain...
Tämä tietokonehuoneemme saa tässä lähiaikoina verhot ikkunaan missä möllöttää muutama lohiskäärme :) ja keiju/kirjastohuoneeseen tulee sitten saniais-aiheinen verho...ja paljon hyllyjä seinille,matto on huoneeseen hankittu ..meinasimme maalata ja totesimme sen turhaksi koska seinät tule hyllyjä täyteen :)

Meitin projekteissa on tälläinen kokoa aikuiset ja lapset -juttu..
MAA MENYY!
Eli jokainen perheen jäsen vuorollaan saa tehtävän .Toiminta tapahtuu kerran kuukaudessa.
Viikkoa ennen ilmotetaan maa minkä on valinnut?!
Sitten lähempänä h-hetkeä että mitä ruokaaineita yms tarvitsee hankkia...
Rekvisiittaakin voi hankkia jos tuntuu siltä....
Sitten Musiikkia,syy miksi se maa on tullut valittua.Alkupala-pääruoka sekä jälkiruoka .
Meillä se on toiminut kierroksen vai kaksi kertaa ,meidän tiimiin kuuluu neljätyyppiä...(omaa porukkaa)
Kun ei näitä ystäväjuttuja kauheesti ollut olemassa...

Päädymme nyt elokuun kunniaksi (sekä remonttimme takia) tyttäreni huushollia sotkemaan :)
TÄytyy vähän miettiä mitä ja miten koska tilat on rajalliset sekä välineet koska ei viitsisi mukanaan viedä muuttoauto lastillista keittiöroipetta :)

Japani on kohteenani nyt, ja kerron siitä varmaan tuossa peikkiksen ja minun tutkimus blogissa
jossain tässä sivullani on linkki sinne.
Sakea täytyy maistaa kylmänä sekä lämpimänä,onneksi alkosta saa ostaa siis ,kun ei ole niin hyvät välit että voisi vaan mennä ottamaan hyllyltä ja kävellä pois..heh..
Kolmea plaatua on alkossa yksi pieni pullo ja kaksi isompaa ja toista voi nauttia lämpimänä ja kylmänä...eli varmaan otamme sen....

Arkinen aherrus alkanut .....


10. elokuuta 2008 21:21

Peikkis olikin aika rohkea ja lähti ulkoiluttamaan tikrua ettei tikrun persus kamalasti puutuisi ja pysyisi kunnossa...Eli meillä oli ulkoilua sadepilviä pelkäämättä.....
Ihan sellaista perus tsuppailua pitäisi saada aikaan dementtiahiihto-operaatio jolloin peikkis voisi kaivaa fillarin kellarista..(paitsi se joutuu pesemään pölyt siitä...jostain kumman syystä se on pölyttynyt..heh)..
Meitillä tulee peikkiksen kanssa vuosipäivät tässä perjantaina..lähetään oikeen hotlaan ja otetaan oikeen sviittiä saunalla(JEEE SAUNA SAUNA!!! siellä voi istua tovin työpäivän jälkeen ja kun juo lasin kaks kuoharia...me varmaan nukutaan ..hehhe..ja sitten ne soittaa restaurankista että kröhm...anteeksi mutta teillä oli tunti sitten pöytävaraus...*Nauraa*)
Tämä liikunta osio on sitten pärk--niin vaikeeta,miten se voi olla vaikeaa.En tana vaan tiedä mikä siinä mättää,kun tietää kaiken sen hyvän mitä tekee jne...että voi olla akalla vikaa korvien välissä eikä mitenkään vähän.....
Toinen on tämä tiukka herbalife kuurin pitäminen ,jotenkin tuntuu että ei saa otetta mihinkään...joskus (lue helkutin usein) tulee näitä saamattomuus yms vaivoja...
Tarttis nauttia jotain mistä sais energiaa.....
Torstai toivoako täynnä?

18. elokuuta 2008 17:27

siis jotain tästä urheilusta vaikka en itse sitä sillai harrasta muuta kuin nyt katselemalla..mutta jesssus että toimittajat ärsyttää..Heh...miten ne muka voi tietää että toisen maailma murskautuu,haaveet tuhoutuu...höh..mitäs jos se tyyppi meni ihan pakosta vaikkapa juoksemaan tai hyppimään jotain...kun vaan pitää mennä....(siis vaikka olis jalka vähän pipi mutta isot pamput sanoo rahakirstun päältä että sinä menet....piste....selitä siinä että voi mennä jalka sököksi..eikä juosta pitkään pitkään aikaan.......PAH) tai kuten peikkiksen kanssa mietittiin että mitä jos se onkin taktinen veto...kun voi pissinäytteestä löytyä jotain vaffaa tavaraa jolla ei ole lupaa.....niin että torvet tööttää ja puna valot rupeaa vilkkumaan!!!

Meikäläinen on sitten taas aloittanut sairastelu putken..nimimerkillä sitä kun on ikää ja tiettyä työtä..joopa joo....nyt kävin tuossa viime viikolla kuvatuttamassa selkääni,siellä on sellainen
pysyvä särkytila ja sitten tämä mahani jaksaa kenkkuilla kanssani....(pitäisikö haistaa oikeuteen...)
Nyt en tiedä kenkkuileeko kierukka mutta sehän selviää tässä viikon kahden päästä muistaakseni.
Kun pääsee taas lääkärille...nyt menen ihan omalle terveysasemalle,koska jos on tiedossa tai aavistus sairaslomasta..niin en omalle terveysasemalle saa mennä tai saanhan minä mennä mutta jos tulee sairaslomaa eivät maksa siltä ajalta palkkaa...eli käytettävä firmanlääkäriä,ja käytänhän minä kun niinkseen tulee....
Ai miksi en saisi sairaslomaa...noh..epäilevät että minulla saattaa olla suhteita ..tunnen lääkärin tai jonkun hoitajan joka vaan kirjoittaa ilman mitään syytä minulle sairaslomalappuja....
jessus!!! mutta kun ei saisi sairastaa...No nyt on sellainen rav.päälikkö että ei ainakaan ihan heti ole ruvennut riehumaan kun ilmoitan olevani sairas..kun taas ent...oli suorastaan vihainen jos olin sairas....joskus oli vaikeaa ilmoittaa olevansa sairas...ja tuli mentyä sairaana töihin...arvatkaas vaan tykkäskös peikkis siitä..no ei...
Kaikenlaista tässä on oppinut sen aikana ollessa......hmm...

Tänään piti muuten lääkärin piti soittaa että mitä siellä selässä...niin paksat ....ei ole kuulunut mitään...huomenna kuulen masukokeista että olikos mitä häh...
kun en päässyt eilen kummipoikani rippijuhliin....maha kun kramppaa siinä ei nyt paljoa ole iloa sitten kun vaakataso oli paras olotila....

Se olis sitten lauantaina tiedossa Japani menyy...kun nyt oli vuoroni ja peikkiksellä onkin ens kuussa vuoronsa.valita maa ja ruuat siihen..ehkä musikki ja viini :)
Minusta se on hauska juttu ,tehdä porukalla jotain normaalista poikkeavaa..
nuorimmainen voi hyödyntää,sitä koulussa kun on tämä köksä alkanut nyt sitten...No nuorimmainen on ruuanlaitto taitoinen (taitaa kulkea geeneissä..heh)
Ainakin nyt oli innoissaan...no uskonkin että on loppuun asti ,koska joutuu kotosallakin köksäämään jotain syötävää...hankalissa jutuissa soitellaan mammalle :):)

taidan mennä pelaamaan vähän pyramidia tuonne...topkaniin...ja kerään muutaman jaloskiven itselleni :) :)
sunnuntain löyhää olotilaa


Vähänks olis leffoja katsottavana.....
28. elokuuta 2008 15:39
OLen tylsistynyt...tylsistynyt...tylsä....tylsä mikä tylsä!!!
Pelaaminen ei inspiroi....pitäskö ruveta tekemään käsitöitä..askartelua....lukemista....
eipä huvita.......
no ei se mitään kun sen tietää...
Kävin kurkkaamassa mitä leffoja menee..mitä on tulossa...*taputtaa karvasia käsiään yhteen *

http://www.finnkino.fi/movie/2161 (tämä pitäisi nähdä..ja vain alkuperäisenä..)
http://www.finnkino.fi/movie/2226 (tämä taas....ehkä hankitaan dvd:nä)
http://www.finnkino.fi/movie/2159( ehkä tulee hankittua....

NO sitten jos ajattelee näitä mitä on tulossa....
Pitäisi katsoa tuo...Mamma Mia,Muumio 3:nen......

Hellboy 2 http://www.telvis.fi/trailerit/tulevat_929.shtml
(ihanan oloisia örkkejä siinä elokuvan trailerissa näkysi...)
Puvustuksen puolesta taas kuningattaren sisar..voisi kiinnostaa luultavasti dvd:nä (edullisesti)

Mies näyttelijä kaartiin muuten pitää lisätä tämä Gerard Butler...(ihana ..hihi)Herra on tässä P.S I love you elokuvassa ,josta olen nähnyt trailerit....*huokaus* eli se on kyllä tilattu DVD...eli sitä pääsee katsomaan..taikka sitä voi kerätä tuonne hyllylle pölyttymään muutaman muun katsomattoman elokuvan kera....

*****http://www.telvis.fi/trailerit/tulevat_1100.shtml (Ah...ääntä kuuntelisin vaikka kokopäivän.....ja ei näössä ole vikaa...tikrun makuun....)

Tämä ei ollut Finnkinon sivuilla mutta täytyy tarkkailla koska se oikeasti tulee....Jee jee Diesel elokuva..jee jee...*tanssin eräänlaista iloista tuuletustanssia joka on sekopäistä...*

taas täällä hikisenä maanantaina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti